Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Αρ. Πρωτ.: 67
Ημ/νία: 02-12-2016

ΠΡΟΣ: Δ.Δ.Ε. Καστοριάς
Σχολικές Μονάδες ΠΥΣΔΕ Καστοριάς
 

ΘΕΜΑ: “Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς”
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς σας καλεί στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 09:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕ.Λ. Καστοριάς. Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια μέρα στις 10:00 με οποιοδήποτε αριθμό παρόντων.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
  1. Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης.
  2. Εκλογή – αναπλήρωση αποχωρήσαντος μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου.
  3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές που θα ακολουθήσουν.
  4. Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
α. Απολογισμός δράσης.
β. Οικονομικός απολογισμός.
  1. Συζήτηση και προτάσεις για τη συνδικαλιστική περίοδο 2016 – 2018.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς θα διεξαχθούν την ίδια μέρα (7 Δεκεμβρίου) και στον ίδιο χώρο (3ο ΓΕ.Λ. Καστοριάς). Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες του ΠΥΣΔΕ Καστοριάς αλλά και στις διοικητικές υπηρεσίες της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς να προσέλθουν και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τις 12:30 έως τις 17:00.
         
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα τακτοποιημένα μέσω της μισθοδοσίας μέλη, τα μη τακτοποιημένα μέλη, οι αναπληρωτές – ωρομίσθιοι κ.ά. με εφάπαξ εξόφληση της συνδρομής (20 € για μόνιμους και 5 € για τους αναπληρωτές κ.ά.) την ημέρα των εκλογών και οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί από άλλο ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΔΕ Καστοριάς προσκομίζοντας βεβαίωση τακτοποιημένης συνδρομής από την ΕΛΜΕ που ανήκουν οργανικά.
Για την διευκόλυνση της συμμετοχής στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, η Δ.Δ.Ε. Καστοριάς έχει εγκρίνει μία ημέρα συνδικαλιστικής άδειας - την 7η Δεκεμβρίου - (σημ. η συνδικαλιστική άδεια αφορά στη συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική γεν. συνέλευση και όχι στην εκλογική διαδικασία). Παρακαλούνται λοιπόν τα μέλη της ΕΛΜΕ Καστοριάς που δεν επιθυμούν να ασκήσουν τα συνδικαλιστικά τους δικαιώματα και κατ΄ επέκταση να κάνουν χρήση της συνδικαλιστικής άδειας να ενημερώσουν εγκαίρως την/τον Διευθύντρια/ντή του σχολείου τους, ώστε να προγραμματιστεί ανάλογα η λειτουργία του κάθε σχολείου.
Θεωρούμε ότι η συμμετοχή όλων μας στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία είναι απολύτως απαραίτητη, διότι έτσι διασφαλίζεται η περιφρούρηση των δημοκρατικών μας κατακτήσεων και, ιδιαίτερα στις μέρες μας, η καθολική συμμετοχή μας αφαιρεί τη δυνατότητα της απαξίωσης του κλάδου από όσους καιροφυλακτούν.
Παρακαλούνται οι κ.κ. Διεύθυντριες-ντές, να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου