Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Είσπραξη της Ετήσιας Συνδικαλιστικής Συνδρομής μέσω της Ε.Α.Π

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Αρ. Πρωτ.: 59
Ημ/νία: 16-11-2016

ΠΡΟΣ:
Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης της Π.Ε. Καστοριάς
Σχολικές μονάδες του ΠΥΣΔΕ Καστοριάς

Θέμα: «Είσπραξη της Ετήσιας Συνδικαλιστικής Συνδρομής μέσω της Ε.Α.Π.»
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς, προσπαθώντας να ρυθμίσει με τον ορθότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο τη διαδικασία κράτησης της ετήσιας συνδικαλιστικής συνδρομής περιόδου 2016-17 από τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν στο ΠΥΣΔΕ Καστοριάς, πρότεινε η είσπραξη της ετήσιας συνδικαλιστικής συνδρομής να γίνεται σε δόσεις μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Συγκεκριμένα, η κάλυψη του ποσού των 20 ευρώ ανά έτος (συνδρομή ΟΛΜΕ – ΑΔΕΔΥ – ΕΛΜΕ), πρόκειται να γίνει με καταβολή 4 ισόποσων δόσεων από τη μισθοδοσία μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και μετά από συνεννόηση με την κα. Δ/ντρια της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς και το αρμόδιο τμήμα της Οικονομικής Υπηρεσίας της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς.
Για τη διασφάλιση της διαδικασίας είσπραξης της ετήσιας συνδρομής μέσω της Ε.Α.Π., παρακαλούνται οι κ.κ. Δ/ντριες – Δ/ντές των σχολικών μονάδων του ΠΥΣΔΕ Καστοριάς, να ενημερώσουν ενυπόγραφα όλους τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν στο σχολείο τους με οργανική ή προσωρινή τοποθέτηση καθώς και τους αποσπασμένους σε άλλα ΠΥΣΔΕ και Υπηρεσίες συναδέλφους, που απουσιάζουν από το σχολείο τους.
Η παραπάνω διαδικασία δεν αφορά τους αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΔΕ Καστοριάς ή στις Υπηρεσίες της ΔΔΕ Καστοριάς.
Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δεν επιθυμεί να είναι μέλος της ΟΛΜΕ – ΕΛΜΕ ή είναι μέλος σε άλλο συνδικαλιστικό φορέα, απ’ όπου και του γίνεται κράτηση, παρακαλούμε να αποστείλει μέσω του Σχολείου του τη συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν επιθυμεί να γίνει η κράτηση της συνδρομής από τη μισθοδοσία του και δεν επιθυμεί να είναι μέλος της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ, έως το μεσημέρι της Παρασκευής 25-11-2016 στη θυρίδα της ΕΛΜΕ Καστοριάς στα γραφεία της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης ή στο μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Βαφειάδου Μάγδα.
Όσοι συνάδελφοι δεν υποβάλουν την παραπάνω υπεύθυνη δήλωση θεωρείται ότι επιθυμούν να είναι μέλη της ΟΛΜΕ – ΕΛΜΕ και άρα αποδέχονται την καταβολή της ετήσιας συνδικαλιστικής συνδρομής για την περίοδο 2016-17.
          Οι συνάδελφοι αναπληρωτές - ωρομίσθιοι που επιθυμούν να είναι μέλη της ΟΛΜΕ – ΕΛΜΕ Καστοριάς παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου