Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Αρ. Πρωτ.: 51
Ημ/νία: 22-09-2016

ΠΡΟΣ:
Σχολικές μονάδες του
ΠΥΣΔΕ Καστοριάς

ΘΕΜΑ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καστοριάς
          Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
          σας καλούμε όλους να πυκνώσετε με την παρουσία σας τη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καστοριάς την Τετάρτη 28/09 και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕ.Λ Καστοριάς με κεντρικό θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις στην εκπαίδευση, τις συνεχείς αντιεκπαιδευτικές παρεμβάσεις του Υπ. Παιδείας στη Β/βάθμια Εκπ/ση (τα επίπεδα αγγλικών, η αφαίρεση υποστήριξης των ερευνητικών εργασιών από ΠΕ19-20, η ελάττωση των διδακτικών ωρών στο γυμνάσιο, η αυστηροποίηση των προϋποθέσεων λειτουργίας τμημάτων, ομάδων προσανατολισμού στα γενικά λύκεια και τομέων στα ΕΠΑ.Λ., η διεύρυνση των αναθέσεων των μαθημάτων, το ωράριο των υπευθύνων εργαστηρίων, η λειτουργία των τμημάτων μαθημάτων επιλογής κ.ά.), τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει στο προσκήνιο η κυβέρνηση και την οργάνωση της συνέχειας των αγώνων για την απόκρουση της επίθεσης στα εργασιακά και μορφωτικά δικαιώματα.
          Επίσης, η ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς περιλαμβάνει και την αναπλήρωση αποχωρήσαντος μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια μέρα στις 18:00, με οποιοδήποτε αριθμό παρόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου