Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΘΕΜΑ: Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καστοριάς


ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Αρ. Πρωτ.: 67
Ημ/νία: 27-11-2015

ΠΡΟΣ:
Σχολικές μονάδες του
ΠΥΣΔΕ Καστοριάς

ΘΕΜΑ: Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καστοριάς
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς σας καλεί στην τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς την Τετάρτη 2/12 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕ.Λ Καστοριάς με θέματα:
  • τον απολογισμό των πεπραγμένων της ΕΛΜΕ Καστοριάς για το πρώτο έτος θητείας του Δ.Σ. Συζήτηση και προτάσεις για τη συνδικαλιστική περίοδο 2015 – 2016.
  • τη στήριξη της γενικής απεργίας της 3ης Δεκεμβρίου καθώς και την οργάνωση και τον συντονισμό των κινητοποιήσεων της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς και της ομοσπονδίας γενικότερα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια μέρα στις 17:30, με οποιοδήποτε αριθμό παρόντων.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
τα νέα μέτρα που έρχονται το επόμενο διάστημα (ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, μισθολογικό) αφορούν όλους τους εργαζόμενους (δημόσιο και ιδιωτικό τομέα) και για αυτό δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Η μαζική συμμετοχή τόσο στη γενική συνέλευση όσο και στις κινητοποιήσεις του κλάδου θα είναι ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου